Pouzdanost Preciznost Profesionalnost
Naslovna strana O nama Servis i usluge Kontakt

Predstavljamo EASYSCAN – prvi lokator šuma curenja koji je objedinio korelator šuma curenja, akustični zemni mikrofon (geofon) i elektronski štap za slušanje, u jednom proizvodu. Uz pomoć nekoliko brzih manipulacija možete prebaciti svoj EASYSCAN iz funkcije korelacije na funkciju slušanja. Možete upravljati svim funkcijama veoma lako na svom pametnom telefonu, uz pomoć inovativne EASYSCAN aplikacije koju možete preuzeti sa Google prodavnice. Rad sa aplikacijom je lak i intuitivan, tako da čak i početnici daju dobre rezultate. Članovi sa Premium uslugama mogu automatski da otpreme sva merenja sa vremenskom oznakom, i GPS lokacijom na lični EASYSCAN.net račun,gde se mogu vršiti dalje analize, priprema izveštaja i bezbedno skladištenje podataka merenja.

Opšte Za koga je EASYSCAN?

- Za svakog profesionalca koji želi da ima svoj set opreme za detekciju za sve primene, čak iako on/ona ne namerava da ga koristi veoma često – i naravno pod uslovom da sva oprema mora da stane u jedan mali, čvrst transportni kofer

- Za svakog korisnika koji želi brze i nedvosmislene rezultate bez dodatnog podešavanja

- Za tehnički potkovane, radoznale individualce koji vole tehnologije i uredjaje budućnosti

- Za organizacije koje žele potpunu transparentnost svih prethodnih podataka merenja svakog instrumenta koji poseduju

- Za ljude koji cene visoku funkcionalnost za malu cenu

- Za profesionalce koji nemaju najnovije mape prostiranja cevovoda ili GIS informacije

Opšte Korelacija Slušanje Aplikacija Cloud Komplet
Za koga je EASYSCAN?

EASYSCAN predstavlja revoluciju na tržištu instrumenata za akustičnu/zvučnu detekciju curenja. On je sve što konvencionalni lokatori curenja nisu, i otklanja većinu negativnih osobina konvecionalnih lokatora curenja koji su njegove generacije. Do danas, profesionalni uredjaji za detekciju curenja su bili većinom ograničeni tj. namenjeni profesionalnim tehničarima pretrage i izvodjačima radova, koji imaju veliko iskustvo i stručnost kao i tehničke sposobnosti i/ili velike budžete. Ti uređaji su često teško razumljivi i teški za rad, zahtevaju iskustvo i poznavanje detekcije curenja. Često su glomazni i neprivlačni, i uglavnom veoma skupi, posebno kada vam je potreban i korelator i uredjaj za slušanje. Profesionalci koji nisu specijalizovani za detekciju curenja, a ipak žele da lociraju problematično curenje sami, nisu imali kvalitetne ponude na tržištu do sada.

EASYSCAN je jednostavan i jeftin. On u sebi sadrži šest decenija iskustva detekcije curenja svog proizvodjača GUTERMANN-a.

Dodajte Premium svom EASYSCAN kompletu

Sa premium opcijom dobijate pun pristup svim funkcijama na Cloud serverima, u bilo koje vreme i na bilo kom mestu.

Opšte Korelacija Slušanje Aplikacija Cloud Komplet

Preuzmi brošuru